Lucrurile frumoase cer timp. Este un lucru pe care l-am învățat în această viață și care este perfect valabil în cazul unei cununii civile. Povestea de azi este presărată cu sclipici, romantism, flori colorate și multe zâmbete. Așezați-vă confortabil și hai alături de mine pentru a descoperi povestea cununiei noastre civile.

Smiling couple

ÎNCEPUTURILE

Vă povesteam cândva anul trecut că Darius m-a cerut de soție pe o plajă superbă din Naxos. Acest lucru se întâmpla în septembrie. Câteva luni mai târziu după ce lucrurile s-au mai așezat, mai precis când era frig și urât prin ianuarie, am început să discutăm când și cum vom da naștere cununiei noastre civile. Ținând cont că luna septembrie a fost întotdeauna specială pentru noi, am decis să planificăm evenimentul în septembrie.

Smiling girl
Aici, de fapt, muream de emoții. Noroc că mi s-a activat zâmbetul automat.
Me and my brother
Eu și fratele meu arzând-o cu stil

PE LOCURI, FIȚI GATA, START!

Eeeeei, și de atunci până pe 14 septembrie când a avut loc cununia civilă, timpul a trecut ca printr-un farmec. Și cumva, deși ne-am plănuit acțiunile cu atenție, au fost zile când am alergat dintr-o parte într-alta fără să simțim trecerea timpului. 

Primul lucru de care ne-am ocupat după ce ne-am anunțat familiile, a fost să mergem la cumpărături pentru a ne pregăti ținutele. Eu am ales să port o rochie incredibilă, dintr-un material fantastic cu sclipici de la Hellen Fashion. Magazinul se găsește în Mega Mall, la subsol. Sandalele sunt de la Zara, din colecția Blue Collection și s-au potrivit ca o mănușă cu rochia. Darius poartă un sacou și o cămașă de la AC&CO, iar pantalonii și pantofii sunt de la Zara. Ne-am asortat remarcabil de bine! Un ghid despre asortarea în cuplu poate fi găsit aici.

Happy couple
Perfect shot
A zis cineva că ne place să pozăm normal?

BIROCRAȚIA DIN ROMÂNIA

Nu știu prin alte părți cum o fi, dar în România, lucrurile evoluează involuează. Citiți cu atenție informațiile online, rugați-vă, dați telefoane, rugați-vă și beți multe cafele ca să aduceți cu succes câteva hârtii la un dosar. Au fost câteva săptămâni în care am umblat haotic doar pentru a depune cu succes dosarul la Starea Civilă. Nu voi intra în detalii aici, doar vă spun că trebuie să vă documentați foarte bine pentru un astfel de eveniment.

Our civil wedding story

ȘI ACUM, PARTEA FRUMOASĂ

Noi am decis ca petrecerea după ceremonie să se desfășoare la Trattoria Buongiorno Lido. Și bine am făcut. Event planner-ul lor este o domnișoară incredibilă care a făcut ca totul să fie atât de ușor pentru noi! Meniurile variate, locația superbă de o eleganță infinită, promptitudinea și amabilitatea chelnerilor ne-au fost cei mai buni aliați într-o astfel de zi

Buchetul de flori pe care îl vedeți în imagini este comandat de la Florăria Iris și a fost cel mai fantastic aranjament floral pe care îl puteam avea. De basm, magic și cu detalii florale rafinate, a făcut furori la eveniment. 


Our wedding cake

Tortul pe care îl vedeți, de asemenea, în imagini este de la Zoomserie. Bueno Profiterol este numele său și, credeți-mă pe cuvânt, a fost încântarea tuturor oaspeților. Ciocolata delicioasă, blatul fin și gustul exploziv au făcut curcubeu pe cerul gurii!

Me and my cousin
Eu și verișoara mea, complet entuziasmate după ceremonie
Primul sărut ca soț și soție

EVENIMENTUL

Emoții la puterea o mie! Cam așa pot descrie ziua fericitului eveniment. Atât eu, cât și Darius, am trecut prin cele mai mari emoții ale noastre de până acum. Din momentul în care am pus piciorul în Starea Civilă și până am închis ușa în urma ultimilor invitați, orele au trecut nebunește.

Ceremonia a creat un scut de protecție în jurul iubirii noastre și m-am bucurat enorm că i-am avut drept martori pe verișoara mea și iubitul ei. Fotograful a fost fratele meu incredibil care a captat aceste fotografii care spun povești. Pe această cale, îi mulțumesc pentru toată răbdarea și bucuria cu care a făcut pozele. După ce s-a încheiat ceremonia, ne-am îndreptat cu toții spre Ateneul Român, unde am făcut poze cu toții invitații. Petrecerea a continuat la restaurant unde ne-am bucurat papilele gustative cu arome extraordinare, iar evenimentul s-a încheiat acasă, unde am petrecut alături de câțiva invitați.

Happy couple

MULȚUMIRI:

  • familiei, pentru că ne-a sprijinit când aveam cel mai mult nevoie, din toate punctele de vedere,
  • lui Darius, deoarece a supraviețuit cu zâmbetul pe buze și m-a încurajat când aveam nevoie,
  • invitaților, care ne-au surprins în cel mai plăcut mod posibil,
  • tuturor oamenilor frumoși care au contribuit la realizarea acestei ceremonii,
  • vouă, cititorilor mei dragi, că mă sprijiniți de fiecare dată și că ați avut răbdarea să citiți acest articol lung.
Happy ending
D + A = <3

Cu drag,
Andreea Popescu

7 opinii la “Povestea cununiei noastre civile”

Lasa un raspuns. Parerea ta conteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.