Living Room Wall Art Decor
Living Room Wall Art Decor
Living Room Wall Art Decor

Acum două luni am anunțat că eu și soțul meu (uh, ce romantic!) ne-am cumpărat primul apartament împreună. Poți vedea anunțul aici. Dar dincolo de tot entuziasmul, energia și fericirea care au derivat din această întâmplare, a apărut o MARE întrebare – CUM VOM DECORA APARTAMENTUL? Și iată-ne ajunși aici astăzi, gata să îți prezentăm primul proiect. Mai precis, voi discuta despre cum am realizat decorul pereților. Așa că rămâi alături de mine pentru că am pregătit o mare surpriză. Te invităm să ne vizionezi sufrageria mai jos:

Living Room Wall Art Decor

Cele mai bune culori pentru pereții unei sufragerii

Nici nu știu dacă mai era nevoie să precizez, dar primul lucru la care ne-am gândit a fost alegerea celor mai bune culori pentru pereți. Am vrut să creăm un spațiu de relaxare format din nuanțe neutre odihnitoare pentru ochi. Îmi plac mult pereții albi, deoarece creează iluzia unui spațiu mai mare, dar nu mi-am dorit ca întreaga sufragerie să fie în această nuanță. Așa că imediat ne-am gândit la o nuanță deschisă de gri.

Aceste două nuanțe fac casă bună împreună, sunt foarte atractive la nivel vizual. Și mai ales, îmi place maxim cum griul face un contrast plăcut cu albul. Prin urmare, peretele care se opune peretelui cu canapeaua a fost vopsit în gri deschis (am utilizat nuanța Stonington Gray de la Benjamin Moore), în timp ce toți ceilalți pereți au rămas vopsiți în albul inițial.

Decorul pereților

Living Room Wall Art Decor

Și iată că ajungem și la tema principală a zilei – decorul pereților. Noi ne aflăm încă la începutul procesului de decorare, dar nu m-am putut abține să nu-ți prezint astăzi acest tablou canvas (cu effect 3D) care este PREFERATUL meu. Și sunt foarte serioasă! Nu mă pot abține să nu îl admir încă de când l-a adus curierul și l-am montat. Doar uită-te puțin la fața mea în poze!

Living Room Wall Art Decor

Acest tablou cu imagine abstractă este de la Photowallo companie suedeză specializată în decorarea pereților. Photowall are practic tot ce ai nevoie pentru a-ți decora pereții așa cum îți dorești: tapete, tablouri canvas, tablouri înrămate, postere și multe altele. Nu glumesc absolut deloc când spun că am stat mai mult de o oră pentru a alege tabloul pe care îl vezi în imagini. Și pe deasupra, livrează la nivel internațional!

Living Room Wall Art Decor

Și iată și marea mea SURPRIZĂ pentru tine! Ți-am pregătit o reducere specială de 25% la orice comandă de pe Photowall. Codul de reducere este budistyle25 și este valabil timp de o lună. Yay! Sunt sigură că vei găsi foarte multă inspirație acolo, așa că te invit pe site-ul lor și nu uita să folosești codul înainte de plasarea comenzii!

Paleta de culori a sufrageriei

Într-un final, merită să aduc în discuție și paleta de culori a sufrageriei. Cine știe? Poate te va inspira și pe tine! Paleta de culori am generat-o cu ajutorul aplicației Canva (este gratis și este genială) și am obținut următorul rezultat:

Living room color palette generator

Detaliile sufrageriei

Living Room Wall Art Decor

Tablou canvas – Photowall (mulțumesc mult pentru trimitere!) || Canapea – Vivre || Masă – Ikea || Aranjamente florale – magazine vintage || Cărți – Psihologia culorilor de Karen Haller și Cina cu Picasso de Camille Aubray

Detalii ținută: Cămașă – Topshop || Blugi – River Island || Cordeluță – magazin vintage

Ce părere ai de acest decor de până acum?

O opinie la "Decorul pereților – Te invităm să ne vizionezi sufrageria"

Lasa un raspuns. Parerea ta conteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.