How to style a denim skirt
How to style a denim skirt

Fustele de blugi au avut o perioadă de faimă în anii 2000, apoi au intrat într-o zonă de umbră, ca recent să iasă din nou la lumină și să fie super trendy. Pe lângă acest aspect, fustele de blugi sunt foarte versatile și se găsesc într-o varietate de modele și culori. Mai jos am pregătit câteva idei de styling, așa că te invit să rămâi alături de mine pentru a afla cum se poartă o fustă de blugi:

1/ Cu un pulover pufos

How to style a denim skirt

Indiferent că fusta de blugi este lungă sau scurtă, ea face casă bună împreună cu un pulover pufos. Pentru a face ținuta și mai faină, o pereche de pantofi sau sandale cu un model deosebit este binevenită. Este exact ideea de styling la care am apelat și eu astăzi, apropo! Pe lângă piesele deja menționate, am adăugat și o geantă mini argintie și o cordeluță roz pentru a completa elegant ținuta.

How to style a denim skirt
How to style a denim skirt

2/ Cu o cămașă

Întorcându-ne la piesele esențiale din garderoba oricărei femei, ne întâlnim din nou cu celebra cămașă cu nasturi. Clasică sau reinterpretată, albă sau colorată, cămașa se înțelege foarte bine cu fusta de blugi. În partea de jos poți adăuga pantofi sport, ghete sau pantofi cu toc, după propriul plac.

How to style a denim skirt

3/ Cu o geacă/jachetă de blugi

Denimul la denim trage, deci nu ar trebui să fie o surpriză că această combinație se află în listă. Ținutele integral din denim sunt moderne, au un aer fresh și pot fi purtate de oricine. De fapt, am menționat de nenumărate ori acest aspect și în alte articole mai vechi – este complet greșit să crezi că nu merge să porți o ținută de blugi din cap până în picioare. Ba o poți face și încă cum!

4/ Cu o cămașă din piele

Cămășile din piele sunt la mare purtare sezonul acesta, așa că te invit să iei în considerare această idee de ținută dacă îți place să urmezi trendurile. Fie că alegi o cămașă neagră sau colorată, alăturarea de texturi diferite va crea o ținută care iese în evidență. În partea de jos a ținutei poți completa cu pantofi sport, ghete sau pantofi cu toc, după propriul plac.

Detaliile ținutei

Detaliile ținutei – Fustă de blugi: Pull&Bear (model extrem de similar aici) || Pulover pufos: Asos (model similar aici) || Pantofi: Asos (model similar aici) || Cordeluță: Zara (model similar aici) || Geantă: magazin vintage

Pe care dintre aceste combinații le-ai încerca?

2 opinii la “Cum se poartă o fustă de blugi”

Lasa un raspuns. Parerea ta conteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.