trenduri 2020

Bine ai venit intr-un loc incantator!

tinuta de revelion

About Me – Budistyle

Budistyle (Beautiful Uniqueness & Delightful Ideal) este un blog dedicat stilului, coordonat de Andreea Claudia.

Este un loc în care stilul și pasiunea se întâlnesc și devin un grup de imagini și cuvinte. Este asemenea unui experiment la chimie, dar unul mult mai stilat. Culorile, literele, ideile și diferitele perspective sunt puse laolaltă.

Locuind în București – cunoscut și sub numele de Micul Paris –  Andreea este o French girl care adoră să se îmbrace în cât mai multe culori. Andreea este recunoscută pentru combinațiile de culori care au făcut-o cunoscută pe Instagram.

Andreea a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică. Matematica este o alta mare pasiune a ei și uneori rezolvă probleme de teoria numerelor și algebră.

Pe de altă parte, pasiunea pentru modă vine într-un mod natural. Aceasta este intuitivă și într-un total contrast cu dragostea ei pentru matematică.

Fiecare colaborare este binevenită pe Budistyle! Cu toții sunteți poftiți să pășiți într-o lume cu stil, unde creativitatea întâlnește realitatea într-un context plin de culori și stil. O poți contacta pe Andreea la [email protected].